FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Search

2012

Waarom de VSM Methode®

● Razendsnel notuleren
● In 2-3 maanden te leren
● Ook te gebruiken op laptop/PC ● Ruim 2,5 x zo snel
● Slechts € 45,=
De basistraining(zelfstudie)

Inleiding
Snelschrift is een in de praktijk door onder tussen duizenden gebruikers beproefde methode. Het berust op het toepassen van verkortingsprincipes voor onze eigen Nederlandse taal waardoor razendsnel een brief opgenomen of een vergadering genotuleerd kan worden. Door het toepassen van de verkortingsprincipes ontstaat er een verkort schrift.Daarom wordt de methode ook wel Verkort Schrift Methode(VSM Methode®) genoemd.

Het resultaat: Razendsnel notuleren
Notuleren met de verkortschrift methode gaat zeker 2 keer zo snel als gewoon schrijven. Het is echter ook te gebruiken op een laptop of computer. Daarmee gaat het nog eens zo'n 35% sneller. Hierdoor kunt u het spreektempo bijhouden. Zo kunt u snel een gedicteerde brief opnemen, een vergadering notuleren of aantekeningen tijdens een telefoongesprek maken.

De uitwerking
De tijd die nodig is voor de uitwerking van de gemaakte snel-schrift notities is aanmerkelijk korter dan de tijd die men nodig heeft om steno notities uit te werken. De verkorte woorden behouden hun overzicht en zijn daardoor veel sneller dan steno terug te lezen.

Het leerproces - leren door direct te doen
Het leerproces bestaat uit het leren van verkortingsprincipes. Dit gaat snel omdat ze logisch zijn opgebouwd en daarom gemakkelijk te onthouden zijn en direct in oefeningen toegepast kunnen worden. Een voordeel hierbij is dat direct vanaf de eerste les het geleerde deel in praktijk toegepast kan worden.

De studieduur
De methode is in 2-3 maanden geheel aan te leren. Dit in tegenstelling tot de 8-9 maanden die je voor Steno nodig hebt. Na de basistraining kun je eventueel de vaardigheidstraining volgen om je toepassingssnelheid te maximaliseren.

De prijs
De basistraining kost u slechts €45,= exclusief BTW. (Ter vergelijking: een cursus Steno kost al gauw € 400,=.) Hiervoor krijgt u de complete set thuisgestuurd.


Bestel nu de basistraining!

 


Notuleer tempo omhoog
"Nu onze secretaresse met de VSM methode® notuleert loopt ze duidelijk minder op haar tenen. Dit komt de kwaliteit van de verslaglegging ten goede..."

Lees meer reacties...
Home       :      About Us       :      Services       :       Products       :      Support       :      Contacts
Copyright © 2012,IDM Nederland, All Rights Reserved  |  Privacy Policy
Adres:
IDM Nederland
Kemnade 25
7608 MA ALMELO